Uitje naar de abdij van Egmond

Deze zomer organiseren we een uitje naar de Adbij van Egmond, een klooster met een lange geschiedenis, die nog steeds in gebruik is en anno nu een trekpleister is voor rustzoekers, godzoekers en andere gasten. Als extraatjes zijn er de mogelijkheid om naar Egmond te wandelen vanuit Castricum met een NS-wandeling. Én: vooraf een picknick in de tuin van Age Kramer.

Het programma ziet er zo uit:
9.00-12.00: NS wandeling van Castricum naar Egmond (15 km) voor de
liefhebbers: https://www.ns.nl/dagje-uit/wandelen/noord-hollands-
duinreservaat.html. Wie niet meewandelt reist op eigen gelegenheid naar
Egmond of samen met het OV.
12.00-13.30: Picknicken bij Age (brood zelf meenemen, Age zorgt voor soep en
thee/koffie)
13.30-14.00: Naar de abdij
14.00-15.30: Rondleiding (5 euro p.p.)
15.30: Einde programma
Wil je mee en kun je op één van deze data: zaterdag 17 of 24 augustus?
Maak je belangstelling kenbaar met een mailtje aan Astrid vóór 30 april 2024 (email in de nieuwsbrief). Graag aangeven of je meewandelt, met OV reist of eventueel een auto wilt besturen, waarmee meer mensen kunnen meereizen. Daarna krijg je een appje met een datumprikker waarmee we de meest
gekozen datum uitkiezen