Kribbedienst voor kinderen van 3-12 jaar

Zondag 24 december 14:45 kun je in het witte oud-katholieke kerkje weer genieten van het meespeel-kerstspel, een sfeervolle kerstactiviteit voor kinderen en ouders, waarbij je niet stil hoeft te zitten… Dit jaar al voor de zesde keer! Samen kerstliedjes zingen, verkleden en lekker meespelen met het kerstverhaal, of gewoon rustig kijken. Ouders kunnen de actualiteit ontdekken die in het verhaal verpakt zit. Ieder jaar weer een beetje anders, en toch vertrouwd. Na afloop gezellig napraten met een kopje chocomel. Altijd druk bezocht door gezinnen uit de buurt. Aanmelden vooraf is niet verplicht. Voor meer info: meeusentjes@hotmail.com

Verdere advents agenda:

Zondag 3 december tot en met 24 december
Elke zondag van de Advent: Viering om 10 uur.

Zondag 24 december 14:45 uur
Kribbedienst voor kinderen 3-12 jaar

Zondag 24 december 21.45 uur
Kerstnachtdienst met samenzang

Maandag 25 december 10.30
Kerstochtend: Eucharistieviering