Inzameldoel Vastentijd

Tijdens de Vastentijd gaan wij dit jaar geld inzamelen voor een heel bijzonder doel. Wij hebben het Leidse Straatpastoraat uitgekozen, want dat doel spreekt ons allen erg aan. Jaren geleden was Paul Brommet onze pastoor en tevens Leids straatpastor, en wij bewaren heel mooie herinneringen aan die tijd! Bovendien heeft de Leidse straatpastor Femke Post op 8 januari een mooie en inspirerende presentatie gehouden over al het goede werk dat het Straatpastoraat doet. Er is toen ook gecollecteerd voor dit mooie doel en wij, als kinderkerk, willen hier graag bij aansluiten en hopelijk nog wat extra geld inzamelen….. En daarom gaan de kinderen ook dit jaar weer allerlei klussen doen (heitje voor karweitje) en zullen wij, op veler verzoek en net als vroeger (‘’pre-corona’’), weer beginnen met het bakken en verkopen van taarten of koekjes! Op zondag 26 februari – eerste zondag Vastentijd – is er weliswaar geen
kinderkerk maar als je t.b.v. die zondag iets lekkers wilt bakken om uit te delen aan je mede-parochianen, dan heel graag; alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!