OK Jeugdkampen 2024!

Kom je met ons mee op safari? De kampleiding van de OK Jeugdkampen organiseert elke zomer twee kampen voor kinderen en jongeren. Het landkamp voor kinderen van 8-14 jaar, (deze week kost 75 euro). En het ZAKamp voor jongeren van 15-19 jaar (120 euro). Dit jaar vinden deze kampen tegelijk plaats op hetzelfde terrein van 20-27 juli 2024. De kampen hebben beiden een eigen programma, en de tenten staan op aan elkaar grenzende velden gescheiden door een heg. We eten gezamenlijk, en soms is er ook een gedeelde activiteit. Dat betekent dat je echt alle leiding en deelnemers leert kennen! De locatie
van de kampen is kampterrein de Roerdomp in Westelbeers en het thema is Jungle. Er zal een optie zijn om met een grote bus naar het kampterrein te gaan vanaf een centraal verzamelpunt. Vrienden en vriendinnen mogen ook heel graag mee!


Voor meer informatie kun je naar onze website: www.okjeugdkampen.nl Hier kun je je ook aanmelden. Bij vragen kun je contact opnemen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar kampkern@gmail.com. Je kunt ons ook volgen op instagram en facebook: @okjeugdkampen.

OK Voorjaarskamp

Tijdens het hemelvaartsweekend (9-12 mei 2024) vindt het voorjaarskamp plaats. Het voorjaarskamp is het Oud-Katholieke ontmoetingskamp voor iedereen. Iedereen is welkom, alleen of in een groepje, met je eigen kampeermiddelen of in een slaapzaal in de kampeerboerderij. Er is iedere dag een compleet verzorgd programma voor alle leeftijden, maar alles is facultatief. Er worden lekkere maaltijden gekookt door de keukenploeg en iedere avond is er sowieso een kampvuur. De afgelopen twee jaar had het VJK wel 70 deelnemers, met leeftijden uiteenlopend van 6 maanden oud tot 70+! En ook nu staat de teller al op 40 aanmeldingen. Er gaan ook veel kampleiders mee van de OK Jeugdkampen, dus dit is ook een goede kennismaking als je nog nooit bent mee geweest op landkamp of ZAKamp. Voor aanmelden of vragen kun je contact opnemen via okvoorjaarskamp@gmail.com. Op de website van de landelijke kerk vind je ook meer informatie!

Kosten Voorjaarskamp: Volwassenen: 80eu
Kinderen 3-11 jaar: 65eu
Kinderen tot 3 jaar: 33eu (=alleen kosten stageld)