Op 15 september: Opening nieuw seizoen met parochie activiteit.

Op zondag 15 september openen we het nieuwe seizoen met de eucharistieviering. De kinderkerk begint dan weer officieel. Tevens start een nieuwe periode van activiteiten. Na afloop van de eucharistieviering en de koffie is er een lunch die verzorgd wordt door vrijwilligers. Aansluitend gaan we ’s middags creatief verder met schilderen onder leiding van een profossionele kracht. De middag eindigt om ongeveer 16.00 uur. U kunt intekenen op de lijst in de gemeentekamer.

Op woensdag 18 september beginnen wij met een cursus geloofsopvoeding voor ouders met opgroeiende (jonge) kinderen. Op een interactieve wijze worden handreikingen gedaan om het geloof waarin kinderen gedoot zijn door te geven en te versterken. In totaal komen we drie avonden bijeen. De datum van de twee overige avonden wordt vastgesteld in overleg met de deelnemers. De cursusleiding is inhanden van pastoor Paul Brommet en Gesineke Veerman.

De bijbelkirng begint al een paar dagen eerder op woendagmiddag 11 september, 14.30 uur in de gemeentekamer. Nieuwe deelnemers kunnen zich opgeven bij de pastoor. We gaan nu verder met de bestudering van het Evangelie volgens Marcus. De bijbelkirng wordt geleid door pastoor Paul Brommet.

Op mandag 16 september begint de meditaitiegroep weer om 14.30 uur in de gemeentekamer. De groep staat onder leiding van Jos Koot en pastoor Paul Brommet. Nieuwe deelnemers zijn welkom, ook van buiten onze parochie. Opgave bij pastoor Paul Brommet.

De overige activeteiten worden gepubliceerd in het parochieblad “De Sleutel”. Er komt onder andere een avond over de liturgie van de eucharistieviering.