Activiteiten in de komende maanden.

Ook de komende maanden valt er weer het een en ander in de kerk te doen. De maandelijkse Bijbelkring wordt voortgezet. Deze groep komt bij een op de eerste woensdagmiddag van de maand van 14:30 tot 16:30 uur.

Wij beginnen ook met een nieuwe activiteit, Christelijke Meditatie. De eerste bijeenkomst daarvan vindt plaats op maandag 13 februari om 19:30 uur. In overleg met de deelnemers worden de vervolgdata vastgesteld. Het is de bedoeling om eenmaal per maand te mediteren.De groep staat onder leiding van Jos Koot en pastoor Paul Brommet. Belangstellende van buiten de parochie zijn ook welkom.

Op woensdagavond 14 maart is er een gespreksgroep over de liturgie.We houden ons bezig met de vragen “wat is liturgie?”, “Hoe is onze liturgie opgebouwd?” en dergelijke. De groep wordt geleid door pastoor Paul Brommet.

Op zaterdag 31 maart gaan we weer met de kinderen palmpaastokken maken.deze activiteit vindt ’s middags plaats van 14:30 tot 16:00 uur. De kinderen worden begeleid door de kinderkerkleiding en pastoor Paul Brommet. Alle kinderen uit de wijk zijn van harte welkom bij deze activiteit.

Het is inmiddels een goede traditie geworden om in de Goede Week ’s morgens de lauden te bidden, gevolgd door een gezamenlijk ontbijt. Voor het ontbijt dient u zich wel van te voren op te geven bij de beheerder van de kerk. De lauden beginnen om 7:15 uur en het ontbijt om ongeveer 7:45 uur.Dit vroege ochtendgebed en het ontbijt staan open voor iedereen.

Op maandag dinsdag en woensdagavond vinden de oecumenische vespers plaats. Deze gebedsdiensten worden gehouden in samenwerking met de Vredeskerk- en Maranathawijkgemeente en de Evangelisch Lutherse Gemeente.