Informatie avonden voor belangstellenden

Voor mensen die geïnteresseerd zijn de de Oud-Katholieke kerk organiseer ik een drietal avonden waar meer informatie wordt gegeven, maar vooral uitgewisseld over de Oud-Katholieke kerk. Aan de hand van een gedicht en de dvd “Stel ik zoek een kerk” gaan we in op de vraag wat ieder zoekt in de kerk en wat de Oud-Katholieke kerk daarbij te bieden heeft.
De avonden zijn eventueel ook “los” te bezoeken. Het programma is als volgt:

Op woensdag 22 september: het gedicht dat u ter plaatse krijgt uitgedeeld wordt gelezen. Ieder geeft aan welke zinnen of woorden het meeste aanspreken of waarbij vraagtekens gezet worden. Alle opmerkingen en commentaren worden uitgewisseld met elkaar.

Woensdag 27 oktober : Gesprekken aan de hand van de dvd “Stel ik zoek een kerk”. We bekijken samen de dvd. De kernvraag hierbij is “wat is voor mij de kern van het kerk-zijn? Ieder noteert in een paar woorden wat aanspreekt. Deze opmerkingen vormen de leidraad voor het vervolggesprek.

Woensdag 24 november: aan de hand van een van tevoren verstrekt artikel “Alles is genade”, worden een aantal vragen gesteld, die specifiek gericht zijn op de beleving in de Oud-katholieke kerk, de liturgie en de gemeenschap.

Alle avonden beginnen om 20.00 uur en eindigen om ongeveer 22.00 uur.

U kunt zich voor deze avonden bij de pastoor aanmelden via de mail of per telefoon. Na aanmelding wordt u schriftelijk materiaal toegezonden voor de betreffende avonden zodat u zich desgewenst vast kunt inlezen.
per email: pbrommet@gmail.com
per telefoon 06 16348956 (bij voorkeur ’s avonds)