Grote schoonmaak

Vanmorgen werd de kerk gevuld met de geur van boenwas en allesreiniger, de geluiden van stofzuiger en zeem en vrolijk gezang en gepraat. Alles werd eens grondig schoon gemaakt, zodat het gebouw er weer spic en span uitziet. Laat de feestelijkheden rondom de 90e verjaardag van de kerkwijding maar komen!

16 april: Kinderfeest, tussen 14:00 en 15:00 uur of 16:00 en 17:00 uur. Tijdens de bijeenkomsten zal Gesineke Veerman eerst iets vertellen over het gebouw en van alles laten zien. Daarna zijn er (natuurlijk!) traktaties. Vervolgens is er een speurtocht, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. We zouden het fijn vinden als je even laten weten of je komt. Dit kan bij Eva: meeusentjes@hotmail.com

24 april: Pontificale eucharistieviering om 14:30 uur. Aartsbisschop mgr. dr. Joris Vercammen is de celebrant, pastoor Paul Brommet en diaken Helen Gaasbeek assisteren. Na afloop van de viering is er een koffie/thee-tafel en borrel.

28 april: Lezing door drs. Mechteld de Bois over Chris Lebeau en zijn muurschilderingen in het kerkgebouw. Drs. Mechteld de Bois is als kunsthistorica gespecialiseerd in het werk van Chris Lebeau. Van haar hand verscheen o.a. het boek “Chris Lebeau. 1878-1945”. De lezing vindt plaats in de kerk. Een muzikaal intermezzo, verzorgd door onze organist Casper de Jonge en bariton Jan Douwes, zal de avond opluisteren. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en zijn hapjes en drankjes voorzien. Entree: €5,00.