Terugblik afscheid pastoor Paul Brommet

Even omzien, maar het leven gaat verder

Mijn afscheid op het feest van Pinksteren is al weer een paar weken achter de rug. Het was een mooie dienst en de woorden na afloop waren hartverwarmend. Ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt.

De zeven jaar dat ik in Leiden mocht werken zijn omgevlogen. We hebbe hoogte- en dieptepunten gekend. Steeds lukte het om weer verder te gaan. Ik ben dankbaar voor alle steun die ik mocht ondervinden van de vele vrijwilligers die kleien en grote taken op zich genomen hebben. Ik ben ook dankbaar voor het vertrouwen dat velen mij gegeven hebben als hun pastoor.

U gaat nu verder met Helen Gaasbeek als uw nieuwe pastoor. Ik hoop dat u haar net zo veel geeft als u mij heeft gegeven.

Ik ga nu verder als emeritus. Ik doe nog regelmatig diensten in de regio. Er is gelukkig ook meer tijd om te lezen en wat te studeren, de tuin bij te houden en om samen met Hervy leuke dingen te doen. Ongetwijfeld zal ik velen van u nog wel een keer ontmoeten bij deze of gene kerkelijke gelegenheid of daarbuiten.

Hartelijke groeten en Gods zegen toegewenst,

Paul Brommet